Zhineng Qigong - Weldaad voor lichaam en geest

Soms heb je het gevoel dat alles je teveel is. Je voelt je onrustig, niet fit of er spelen gezondheidsproblemen. Wie weet is Zhineng Qigong voor jou de oplossing?

Zhineng Qigong is een Chinese bewegingsmethode, die op een effectieve manier je lichaam en geest sterkt. Het optimaliseert je mindset en brengt balans in je gezondheid en weerstand. Deze methode verbetert ook je concentratie, conditie en het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Tot slot is het een perfecte manier om te onthaasten en je levensenergie weer op het juiste niveau te krijgen.

Training of workshop?

Yanky geeft trainingen en workshops Zhineng Qigong. Iedereen kan meedoen, ongeacht je leeftijd, lengte of gewicht. Na de les ben je volledig ontspannen en voel je dat je meer aankunt en lekkerder in je vel zit. Zhineng Qigong is een ware weldaad voor lichaam en geest.

Quote dr. pang ming zhineng qigong

Introductie

Weet je nog niets van Zhineng Qigong, dan is de introductieworkshop misschien iets voor jou. Tijdens deze tweeëneenhalf durende kennismakingsles, leer je de eerste beginselen van Zhineng Qigong. Je krijgt meer achtergrond informatie over deze Chinese bewegingsleer en Yanky leert je basisoefeningen op het eerste niveau, zodat je kunt voelen wat de Qi is. Geef je hier op voor de introductieworkshop.

Trainingen

Heb je al eerder Zhineng Qigong beoefent? Bijvoorbeeld via de introductieworkshop, dan kun je deelnemen aan de wekelijkse trainingen die Yanky geeft. Tijdens deze verdiepingslessen train je rustige meditatieve bewegingen die het lichaam los maken en zorgen voor ontspanning. Waardoor de geest tot rust komt en je en fris en energiek in het leven kunt staan. Geef je hier op voor de wekelijkse trainingen.

Eenmalige workshop

Yanky geeft ook eenmalige themaworkshops voor gevorderden op unieke locaties in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Iedereen die bekend is met Zhineng Qigong kan zich aanmelden.

Twee keer per jaar organiseert Yanky thema workshops. De data voor 2023 zijn binnenkort bekend.

Reviews

Sinds een paar manden krijg ik Zhineng Qiging les van Yanky. De oefeningen die we doen, bestaan uit zachte, ronde bewegingen en maken mijn lichaam soepel en geest ontspannen. De oefeningen zijn gemakkelijk te leren, zodat ik ze thuis ook kan doen. Zhineng Qigong geeft mij energie en helpt de helende kracht van mijn lichaam te activeren. Na een avond met Yanky’s Zhineng Qiging voel ik mij steeds goed en in balans: een echte aanrader.

Andrea

Met dit schilderij verbeeldt ik wat ik voelde tijdens Zhineng Qigong lessen bij Yanky: een hechte verbondenheid met een grotere energiestroom: de Qi.

Gerben

Door de wekelijkse Zhineng Qigong training blijft mijn rug soepel. Door artrose en (geopereerde) hernia’s vind ik het fijn om iets te hebben gevonden wat zacht genoeg is om te kunnen doen en krachtig genoeg is om mijn lichaam te versterken. De lessen van Yanky ervaar ik als een rustpunt in de week.

Angelique

schilderij gerben zhineng qigong