Over Yanky Ong

Als je goed in balans bent, kun je alles aan. “If the heart has no worries, the body has no limits”. Yanky gelooft in deze uitspraak van de beroemde traditioneel Chinees geneeskundige. Ontstaan er toch klachten, dan bieden acupunctuur en Zhineng Qigong uitkomst om je balans te terugvinden en behouden. Zodat je levensenergie en levenskwaliteit te verbeteren. Yanky is ervan overtuigd dat Zhineng Qigong de acupunctuurbehandeling ondersteunt en de effecten ervan versterkt.

Yanky Ong

"Acupunctuur heeft mijn leven veranderd. Ik wil andere mensen diezelfde ervaring geven”.

In 1998 raakte Yanky betrokken bij een auto-ongeluk, waar ze een whiplash aan over hield. Het begin van een moeilijke tijd, waar ze als moeder, echtgenote en eigenares van een praktijk alle ballen in de lucht moest houden. Yanky werd dagelijks geconfronteerd met hoofdpijn, nekpijn, vergeetachtigheid en een verstoord leven. Dankzij de acupunctuurbehandelingen van haar vader en broer kwam ze er bovenop.

Toen haar ouders overleden, kwam de herinnering boven aan Zhineng Qigong, dat ze ooit via haar broer hadden leren kennen. Ze besloot trainingen te gaan volgen. ,,Na de eerste training merkte ik een ontspanning in mijn nek, die ik jarenlang niet gevoeld had. De pijn verminderde en is tot op heden nagenoeg verdwenen. De restgevolgen kan ik opheffen door Zhineng Qigong te blijven beoefenen.

Leer Yanky kennen door deze podcast te beluisteren

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Klik hier

yanky ong acupunctuur en zhineng qigong